Rauwigheid — February 10, 2015 at 09:25

TWEE MAAL RAUW IN DE RONDA

by

Toen we vorige week ons verlof aankondigde hadden we nog geen idee dat de komende edities door zouden gaan (maar echt). Komende maanden staan we twee keer in de Ronda van Tivoli Vredenburg; een keer in samenwerking met Kraftwerk, dan een Superrauw met o.a. 2manydjs. 

1956959_787119161376575_1221185606594000928_o

 

Superrauw: 4 April 23:00 – 05:00

Onze superrauw edities zijn het bewijs dat heel goed best beter kan. Welkom bij de overtreffende trap van Joost van Bellens clubnight RAUW, waarvoor de dj/supermannetjesputter alleen de meest glimmende namen in zijn zwarte boekje uitnodigt. En reken maar dat de Ronda bij 2manydjs in beste handen is. Als Soulwax maakten de broeders Dewaele Nederland al tot provincie van België, maar samen achter de tafel en een flightcase vol classics en kitsch hebben deze grooverijders de hele planeet boogiënd aan hun voeten. Ook Bart B More heeft meer stempels in zijn paspoort dan Columbus en weet binnen zijn geliefde bassheavy deep house en techno de grenzen blind te vinden. Missen we nog iemand? Natuurlijk: RAUW-resident en mash-upmeester RipTidE maakt deze SUPERRAUW nog superder. Zie je? Beter!

Facebook Event

 

Extra Kraftwerk 3-d concert + Rauw: 3 Juli 00:00 – 05:00

Eerder werd bekend gemaakt dat tijdens het openingsweekend van de Tour de France het multimediale project Kraftwerk een van hun legendarische 3-D concerten speelt. Gezien de succesvolle kaartverkoop is een extra show toegevoegd om middernacht! Na afloop van het concert heeft DJ Joost van Bellen een speciale Rauw nacht waarin hij de invloed van Kraftwerk laat horen door muziek te draaien van een breed scala artiesten die beïnvloed zijn door de Duitse electro pioniers.

Verwacht vannacht tijdens het 3-D concert alle klassieke hoogtepunten uit Kraftwerk’s oeuvre met daarbij ook een rol voor hun “Robots”. Als een ode aan dit grootste sportevenement van de wereld spelen zij ook hun gehele album Tour de France. Deze uitvoering tijdens de Tour de France is een lang gekoesterde wens van Kraftwerk-oprichter en wielerfanaat Ralf Hütter.

Rauw: DJ Joost van Bellen, zelf fervent Kraftwerk fan, heeft een speciale nacht voorbereid. Kraftwerk is sinds de oprichting in 1970 van grote invloed geweest op de ontwikkeling van de elektronische muziek. Met een oorsprong in de avant-garde, is het viertal decennia lang blijven experimenteren en de mogelijkheden van de elektronische muziek blijven onderzoeken. Kraftwerk’s composities hebben wereldwijd grote invloed gehad op diverse muziekgenres. Van electro tot hiphop en van synthpop tot techno. Van Bellen laat deze nacht de invloed van Kraftwerk horen door muziek te draaien van een breed scala artiesten die beïnvloed zijn door de Duitse electro pioniers.

Facebook Event

Comments are closed.