Rauwigheid — June 3, 2015 at 16:39

RAUW 12.5 JAAR IN PANDORA TIVOLIVREDENBURG

by

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]RAUW bestaat op 26 juni precies 12.5 jaar, en dat moet gevierd worden! In de Pandora-zaal, de foyer en op geheime plekken in TivoliVredenburg zullen onder de noemer ‘Joost van Bellen en de Veertig Rovers’ meer dan veertig artiesten optreden, draaien of iets heel anders uitspoken.

In de pimpelpaarse Pandora wordt het dansen tot je erbij neervalt. In tegenstelling tot het afscheidsfeest in Tivoli op de Oude Gracht waar dj’s maar 10 minuten mochten draaien, zullen de dj’s nu langere sets kunnen neerzetten, zodat het geen chaos meer wordt maar het die nacht ijzersterk gaat klinken.

In de foyer mag voor de gelegenheid het volume flink omhoog! Modeontwerper Bas Kosters en DJ Wannabe A Star voeren hier de scepter. Ze brengen voor het eerst hun hysterische Anti Fashion Party naar Utrecht. Natuurlijk gebeurt dat met veel dj’s, maar ook live muziek van onder andere ZZZ en Krause en nog heel veel meer andere waanzinnige gebeurtenissen. En er gaat meer gebeuren, maar dat blijft geheim tot je het met eigen ogen en oren mag aanschouwen.

De overvolle line up spreekt nu al boekdelen: Joost van Bellen, Riptide, The Glimmers (Gent), Nuno Dos Santos, Bart B More, Lupe, Baskerville, Mr.&Mrs. Cameron (Berlijn), SHMLSS, Henzel & Disco Nova, Wannabe A Star & Miss B-Have, Doppelgang, Mnsr. Plastique, Stijn Sadée, Avaars, ZZZ, Krause, Miss Bunty, Nobody Beats The Drum, Elroy Vanderley, The DiscTwins feat. Sanyi & Everready, The Fashionpack feat. Meneer Broekjevol & Mevrouw Bloesjevol, Menno de Meester en vj’s J-Pech (Berlijn) en Alex Kaseta. Check de Rauw-Facebookpagina voor updates, want er komen nog wat andere artiesten bij.

Er is voor deze keer ook een dresscode: trek je aller-aller-aller-lelijkste kleren aan of kom als piraat. Levende papegaaien, sabels en musketten moeten netjes bij de garderobe ingeleverd worden. Mocht helemaal geen zin in hebben om je te verkleden, dan is dat ook prima.

De kaartjes kosten € 12.50 en zijn te koop via www.tivolivredenburg.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.