Rauwigheid — July 17, 2015 at 11:24

MR. OIZO, FELIX DA HOUSECAT, JOOST VAN BELLEN & RIPTIDE

by

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]ZATERDAG 15 AUGUSTUS
TIVOLIVREDENBURG – RONDA
MR. OIZO, FELIX DA HOUSECAT, JOOST VAN BELLEN, RIPTIDE

Na succesvolle edities met onder andere Tiga, Boys Noize en 2manydjs is het weer de hoogste tijd voor een SUPERRAUW. Op zaterdag 15 augustus gooit RAUW de poorten van Circus Ronda in TivoliVredenburg wagenwijd open, om een avond te flink te beesten in die prachtige grote zaal.

Resident dj en circusdirecteur Joost van Bellen gaat als een olifant door de porseleinkast en nodigde twee andere legendarische ouwe gekken uit: Mr. Oizo én Felix Da Housecat!

Mr. Oizo kennen de meesten van Flat Beat en de bijbehorende gele monstermuppet, maar de kleurrijke Franse producer, regisseur en dj Quentin Dupieux is bij fans en kenners al jaren geliefd om zijn absurde stapelzotte en altijd vernieuwende electro.

Ook Felix da Housecat heeft alle reden om naar het vogeltje te lachen. De electromeester en Chicago-held komt met zijn nieuwe album Narrative of Thee Blast Illusion naar Utrecht, kakelvers van de pers en te gevaarlijk om zonder handschoenen aan te pakken. Tel daarbij de apenstreken van Van Bellen en RAUW-resident RipTide op, en je weet: dit wordt een beestachtige beestenboel.

RAUW vraagt het publiek de dj’s niet te voeren, want dan gaat de zweep erover, gaat de beer los en hangen de muizen klaarkomend in de trapeze. Iedereen is bij deze gewaarschuwd.

Earlybirds zijn inmiddels uitverkocht. De reguliere tickets kosten €17,- in de voorverkoop en aan de deur €20,-.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.