Lijk Uit de Kast, Rauwigheid — August 18, 2010 at 14:19

LIJK UIT DE KAST: LOLO FERRARI

by

Lolo Ferrari-Eve Valois 1963-2000

Zo zie je maar, grote tieten maakt ook niet gelukkig, en daar is Lolo Ferrari het dooie bewijs van. En grote memmen had ze, de grootste borsten in de geschiedenis van de mensheid. Een 71-inch buste, met een borstomvang van zo’n 190 cm., een dubbel FF- je cupmaat! Tieten die elk apart zo’n kilootje of 5 wogen met tepels zo groot als pannekoeken. De Francaise Lolo Ferrari, geboren als Eve Valois, groeide uit tot een kermisattractie.
Ze was kind van een probleemgezin. Als tiener deed ze wat modellenwerk. Haar natuurlijke borstomvang vond zij niet voldoende en daarom liet zij vergrotende borstprothesen plaatsen. Maar niet 1 keer, wel 22 keer lag ze onder het mes bij de plastische chirurg om haar tieten steeds weer groter te krijgen. Ze kon nooit op haar buik slapen en vaak sloeg ze haar man knock-out als ze zich op haar zij draaide. Haar borsten waren nl. zo hard als rotsen. Ook aan haar gezicht liet zij eindeloos sleutelen. Toch was ze niet lelijk, ze had iets grotesks en moois tegelijk. Tijdens het filmfestival van Cannes (waar ze 10 minuten vandaan woonde) liep ze vaak over de boulevard. Altijd omsingeld door papparazzi die deze, meestal in het roze met goud geklede, peroxide blonde bombshell graag fotografeerden. Met haar Michael Jackson-achtige neusje en op exploderen staande super-sized lippen en die enorme toeters van hoeters liet zij menigeen, met open mond van verbazing, starend achter. Als ze gewoon over straat liep met haar smalle taille en skinny benen en haar airbags die 3 keer zo groot waren dan d’r eigen hoofd, kon het wel eens gebeuren dat een automobilist zo maar tegen een paal aanreed. Lolo Ferrari kon het allemaal niet meer aan en pleegt uiteindelijk zelfmoord. Maar hoe kon het allemaal toch zover komen?
De ellende begon eigenlijk toen ze Eric Vigne, een regisseur van erotische films, ontmoette. Ze trouwen en hij moedigt de naieve Lolo aan in haar plastische-chirurgie-verslaving. Hij ziet haar als zijn eigen uber-breasted schepping. Ze speelt in pornofilms met passende titels als “Double Airbags”, “Planet Boobs”, “Big DD” en “Mega Tits”. Ook in de Belgische cultfilm Camping Cosmos speelt ze een rolletje. Ze maakt een paar hitjes waarvan “Airbag Generation” het bekendst is. De Europese Tit Queen werd een karikatuur van zichzelf. En met uitspraken als:’Ik haat de realiteit, ik wil eigenlijk helemaal kunstmatig zijn’ en ‘Ik voel me heerlijk in klinieken. Ik hou van het draaierige gevoel dat de anesthesist me geeft om daarna wakker te worden in een veranderd lichaam’, leek ze de krankzinnigheid nabij. Lolo Ferrari, die haar naam dankte aan het Franse slang voor tieten (les Lolos) en Ferrari (haar opa werkte in een Ferrari fabriek) , was de laatste jaren van haar leven doodongelukkig en kreeg steeds meer klachten, zowel geestelijk als lichamelijk. Meerdere keren deed ze zelfmoordpogingen. Haar echtgenoot, Eric Vigne, zou een dubieuze rol in haar carriere hebben gespeeld. Hij zat zelfs enige tijd in de cel omdat hij niet zou hebben ingegrepen nadat zijn vrouw een overdosis had genomen. Op het einde van haar leven keert ze terug naar haar ware ik: Eve Valois. Het is Valois die is gestorven, terwijl Lolo nog steeds bestaat!
Aaaaaaaahhhh, arme meid!
door Zubrowka.

Comments are closed.