Rauwigheid — November 24, 2014 at 23:00

HOMIELAND VOL. 1

by

Sinds de eerste release eind 2011 heeft Bromance duidelijk laten merken dat ze werken aan wereld dominatie. Met de release van Homieland Volume 1 en de bijbehorende tour zal er nog maar weinig in de weg staan van deze hechte groep.

safe_image.php

Bromance zorgt ook dat het familiegevoel uitgedragen wordt op dit eerste compilatie album. Hij bestaat namelijk uit twee cd’s, te weten: “Family” en “Friends”. Hierbij zorgen de vaste Bromance mensen, plus een deel van de losse crew, ervoor dat deze uitgave allerlei nieuw materiaal bevat. Whatever goes, family first dus.

Wat te denken van de nieuwe supergroep The New International Sound of Ateph Elidja’s nummer ’8Trauma’ die laten zien dat Bromance heel erg sterk in de schoenen staat. Iedereen draagt hun spreekwoordelijke steentje bij, zo kan je ook luisteren naar: Brodinski, Louisahhh!!! & Maelstrom, Pipes, Canblaster, Sam Tiba, Illangelo, Panteros666, Myd, Sex Schön, Jimmy Edgar, Andre VII, Suicideyear en ga zo nog maar eventjes door. Je kan er dus vanuit gaan dat het label van o.a. Brodinski nog heel veel goeds gaat brengen in 2015.

Bromance komt natuurlijk met een hele delegatie volgende maand naar onze poptempel Paradiso. Daar zorgen onder andere Brodinski, Gesaffelstein en Jimmy Edgar ervoor dat het een nacht zal worden die je niet snel vergeet. En aan het artwork van deze release te zien is zal het er zeker niet zachtzinnig aan toe gaan. Luister daarom ook maar even naar de minimix van Guilaume Berg.

EVENT PARADISO

Comments are closed.