Rauwigheid — October 4, 2011 at 16:59

ED BANGER VERVANGT FOOL’S GOLD OP RAUW ADE: A TRIBUTE TO DJ MEHDI

by

Het label Fool’s Gold en daarmee A-Trak en Congorock hebben de ADE Monster Mash op woensdag 19 oktober moeten afzeggen. Het beroemde Parijse label Ed Banger neemt hun plaats in, met Busy P. en Mickey Moonlight. SebastiAn, die ook op Ed Banger zit, was al eerder bevestigd voor een spetterende live show. Ed Banger is weer helemaal super hot en komt met geweldige releases de aankomende tijd. We zijn daarom super blij dat Busy P aka Pedro Winter en zijn artiesten gaan komen.

Aangezien we nu alleen Parijse en Nederlandse dj’s en live acts in huis hebben willen we de nacht opdragen aan DJ Mehdi, een ster-dj en producer van van Ed Banger, die al vaak op Rauw de sterren van de hemel gedraaid heeft en een aantal weken geleden door een tragisch ongeluk om het leven is gekomen. Alle artiesten, internationale gasten en natuurlijk de Rauw crew zullen deze nacht zonder verdiensten hun kunsten vertonen en alles op alles zetten om het een van de mooiste clubavonden uit de geschiedenis van Rauw te maken.

De ADE Monster Mash is natuurlijk ook met Marble featuring Surkin, Bobmo en Para One, Gesaffelstein, Brodinski, Logo, Joost van Bellen, TWR72 en RipTidE.

Dit weekend is er weer Rauw, een weekje eerder in Amsterdam dan wat je gewend bent. Green Velvet is de absolute superster van de nacht, hij zal een extra lange set gaan draaien zowel in Trouw als in Tivoli. Niet te missen!

Comments are closed.